VÅRT PRIS MED INSTALLATION

Se våra villkor för Levererat & Monterat här.

Wc Ifö Spira 6260 – 6695:-

Ifö Spira 6260 är helt utan spolkant vilket gör att bakterier och smuts inte har någonstans att gömma sig och WC-stolen blir mer lättstädad och hygienisk. WC-stolen har hel cisternkåpa med en separat innercistern för vattnet. På så vis undviks kondens på cisternkåpan och den blir också tystare vid återfyllning. Fresh WC, som ger doft och underlättar rengöringen, är standard och doseringstabletten stoppas i via spolknappen. Sitthöjd utan sits 42 cm. 4/2-litersspolning. Inbyggt s-lås. Spolknapp i blank krom.

Ifö Spira 6261 förhöjd – 9495:-

Ifö Spira 6260 är helt utan spolkant vilket gör att bakterier och smuts inte har någonstans att gömma sig och WC-stolen blir mer lättstädad och hygienisk. WC-stolen har hel cisternkåpa med en separat innercistern för vattnet. På så vis undviks kondens på cisternkåpan och den blir också tystare vid återfyllning. Fresh WC, som ger doft och underlättar rengöringen, är standard och doseringstabletten stoppas i via spolknappen. Sitthöjd utan sits 46 cm. 4/2-litersspolning. Inbyggt s-lås. Spolknapp i blank krom.

Wc Gustavsberg 1500 Hygienic Flush – 7595:-

Nautic 1500 Hygienic Flush är en golvstående wc-stol med öppen spolkant för enklare rengöring och hygienisk miljö. Den är utrustad med flera smarta detaljer som gör din vardag lite enklare. Ytbehandlad med Ceramicplus så att smuts och kalk inte får fäste. Med mjukstängande hårdsits och snabbfästen. Dolt S-lås och dubbelspolning 2,6/4 liter.

Köksblandare Gustavsberg Nya Nautic – 4395:-

Nya Nautic med hög pip är både skön och enkel att använda. Miljöcertifierad och av hög kvalitet. Energiklass B. Med diskmaskinsavstängning och förberedd för bänkdiskmaskin på baksidan. Keramisk tätning för droppsäkring och lång livslängd. Eco-flow, för vatten- och energieffektivisering